cross platform ontwikkeling

Platform ontwikkeling

Een goed platform is gebouwd en geoptimaliseerd voor zoveel mogelijk apparaten. Bij platform ontwikkeling wordt rekening gehouden met alle mogelijke apparaten bijvoorbeeld : tablets, smartphones, desktops, laptops of tv’s. Een goed online cross platform is daarom ook beschikbaar via alternatieve methodes naast de hoofd website. Dit kan een Android of Apple applicatie zijn maar ook handmatige gemaakte software.

 

Ontwikkelde Platformen

ThuisKapper.app

Platform waar gebruikers door middel van de website of via de app een knipbeurt beschikbaar kunnen maken voor freelance kappers.

ThuisKapper website

Minibeirut.nl

Eten bezorgen en afhaal website en applicaties via waar waar klanten eten kunnen bestellen. Platform gemaakt voor een klant in Edam.

Minibeirut website

platform marketing en promotie

Professioneel platform laten ontwikkelen

Een platform onder de aandacht van een publiek brengen kost veel werk en een logische aanpak van promotie.

Het automatiseren van processen tijdens het maken van een platform is van groot belang, denk hierbij aan bijvoorbeeld het uitbetalen van uw werknemers van uw bedrijf of het automatiseren van klantenservice. 

Offerte aanvragen

Uw platform in de markt zetten

Voor de promotie van een platform zijn er honderden misschien wel duizenden manieren hoe u deze zou kunnen promoten. Dit geld uiteraard ook voor de applicaties op websites op zich.

Contact opnemen