webapplicatie ontwikkelaar

Applicatie ontwikkelaar

Wanneer u op zoek bent naar een applicatie ontwikkelaar, vraag u zich waarschijnlijk af wat de mogelijkheden zijn. Apps zijn programmeerbaar op 3 verschillende manieren. U kunt kiezen voor alleen een web- applicatie, hier vervolgens een hybride app van te laten maken, maar ook een native app.

Soorten van applicatie ontwikkelen

Native Apps

Een native app staat op het Android of Apple toestel en kan gedownload worden via de Appstore. Deze zijn specifiek ontwikkeld voor een platform bijvoorbeeld de Google Playstore of voor in de Apple AppStore.

Een native applicatie wordt geprogrammeerd in het geval van Android in Java of Kotlin en bij Apple is dit Swift, Objective C en C.

Offerte aanvragen

Hybride Apps

Hybride applicaties zijn apps die ook daadwerkelijk in de appstores staan maar in feiten een web-applicatie zijn. Deze zijn doormiddel van de ontwikkelaars tools omgezet naar een soort van native app.

Een hybride app is gemakkelijk voor de ontwikkelaar te ontwikkelen en handig in het verzamelen van informatie en data.

Offerte aanvragen

Web- Apps

Web applicaties zijn online bereikbare website’s die de geoptimaliseerd zijn voor mobiel en desktop. Het lijkt dus op een normale native applicatie maar de web applicaties worden niet geinstalleerd op het toestel van de gebruiker.

Web- applicaties worden gemaakt in HTML5, PHP en Javascript / Jquery. Ze functioneren hierdoor als een app maar worden benaderd via een domeinnaam.

Offerte aanvragen

app ontwerp

Ontwerp

Realiseer uw concept vanaf een op maat gemaakt ontwerp.

app gebruiksvriendelijkheid

Gebruiksvriendelijkheid

Ontwikkel een app die mensen graag nog een keertje openen.

uitwerking applicatie

Structuur

Testen op beveiliging en werkzaamheid van de app.

applicatie ontwikkel tools

Uitwerking

Distributeren via de software platformen

Wat kost een applicatie laten ontwikkelen

De kosten voor het laten ontwikkelen van een applicatie varieeren aan de hand van het project. Over het algemeen wordt er voor een project een totaalprijs gemaakt op basis van het hoeveel aantal geschatte uren. De uren worden ongeveer geschat na aanleiding van wat de klant wenst.

Web- / Hybride app kosten

€ 45.00 per uur

Native app kosten

€ 85.00 per uur

Applicatie op maat laten ontwikkelen

Bent u geintresseerd geraakt om een op maat gemaakte applicatie te laten ontwikkelen? Ik help u graag verder met het uitwerken van uw concept. Voor een gerichte prijsopgave betreft het maken van een app kunt u het beste een offerte aanvragen.

Offerte aanvragen